Cégismertető

A Kő-Kavics Trans Kft. 1998-ban alakult belföldifuvarozás céljából. A belföldi fuvarozás mellett folyamatosan álltunk át a nemzetközi viszonylatra.
2011-től a TIR fuvarozást is megkezdtük Európa, Ázsia, és Afrika országaiba.  

Cégünk BISNODE "AA" tanusítvánnyal rendelkezik 

Bisnode "AA" - HU
Bisnode "AA" - EN
Bisnode "AA" - DE

Élő állat szállítása

A nagy távú szállítások megbízható technikai hátteret igényelnek, ezért a gépparkunkat igyekszünk minél kifogástalanabb állapotban tartani. Vontatóink mindegyike megfelel a jelenleg érvényben lévő, legszigorúbb, EURO6-os környezetvédelmi előírásoknak. Pezzaioli gyártmányú élőállat szállító pótkocsijaink pedig az EU-ban érvényben lévő állatszállítási kritériumoknak (hőfok érzékelő, nyitás érzékelő, itató berendezés, hűtő ventillátorok, műholdas nyomkövetés) maradéktalanul eleget teszn
ek. Legújabb beszerzésű pótkocsijainkban már fűtött itató is található, így télen is biztosítani tudjuk a jószágok pótkocsin történő itatását. Élőállatok szállítására használt szállító eszközeink 3 illetve 4 szintesek, melyek juh, kecske, sertés, szarvasmarha szállítására alkalmasak, az elszállítandó állatok súlya akár 20t is lehet. A technikai háttér mellett kollégáink kimagasló szakmai tapasztalattal rendelkeznek mind az állatok ellátásában, mind pedig azok szállításában.
Fontosnak tartjuk megemlíteni még, hogy kollégáink Magyarországon, Európában, Ázsiában és Afrikában is megfelelő helyismerettel és teljeskörű ügyintézési gyakorlattal bírnak élőállat szállítást illetően. A felrakástól a rendeltetési helyig, a teljes szállítási táv alatt felmerülő összes ügyintézést vállaljuk, ami az élő állatok szállításával kapcsolatos. (vámkezelés, pihentetés - ha a szállítás időtartama meghaladja az előírt szállítási időket, akkor az állatok pihentetésére van szükség, melynek lebonyolítását egész Európán belül vállaljuk.)
Kombinált fuvarozás esetén a spedit
őri, állatorvosi ügyintézést- illetve hajójegy beszerzését is lebonyolítjuk.
 
Bízza ránk jószágainak fuvarozását, mi pedig teljeskörűen elvégezzük Ön helyett az állatok szállítását és az ezzel járó feladatokat, legyen szó országon belüli, vagy országon kívüli szállításról! Cégünk gyorsan, pontosan és kedvező áron dolgozik!
 
 
 

 

Élő állat szállítására gépparkunk a Scania S500 típussal bővült.